El Mataró Parc Boet va trencar la mala ratxa de resultats en una gran victòria davant el Tarragona. Un partit que es va haver de decidir a la pròrroga i gràcies a un Marc Rubio imperial que va anotar 31 punts, va fer un espectacular 7 de 13 en triples (54%) i va liderar un equip que necessitava trencar la mala ratxa de resultats que havia deixat en situació delicada a l'equip. Els taronges escalen fins a la setena posició.

El partit va ser molt igualat, amb uns tarragonins que van venir a sumar en la seva visita a l'Eusebi Millan. Així es va veure en el primer parcial: 18-18. Lluny de reaccionar, el Boet va veure com al segon quart els visitants s'emportaven un mínim avantatge aprofitant la fortalesa sota cistella, un dels problemes aquesta temporada dels taronges. 11-14 al segon període i desavantatge mínim pels d'Alberto Peña.

A la represa tot va seguir igual. El Boet començava a anotar amb certa facilitat gràcies a Canals (15) i Drakeford (19), però en defensa eren massa vulnerables i això ho aprofitava el Tarragona: 17-18. Va ser en el darrer quart, molt més obert, on el Boet va aconseguir empatar el matx (24-20). Rubio va tirar de l'equip i ho va seguir fent en la pròrroga, on els taronges van desplegar les seves transicions rapidíssimes, el seu imprevisible joc des del perímetre i l'encert que dóna la qualitat de l'equip. 20-7, remuntada espectacular i triomf necessari.