Imatge d'arxiu del Boet.

El Mataró Parc Boet torna a guanyar i segueix invicte

Els taronges s'imposen 70-68 a l'Esparreguera.

El Mataró Parc Boet segueix amb el seu bon inici de curs i aquest cap de setmana va aconseguir la tercera victòria consecutiva de la temporada en les tres primeres jornades. Els d'Alberto Peña s'enfrontaven a l'Esparreguera, i van superar el seu rival per un ajustat 70-68. L'equip segueix tirant endavant els partits tot i estar competits fins el final. En aquesta ocasió, Moore amb 20 punts i 10 rebots va ser el més destacat.

El partit va començar força malament pels interessos dels taronges, que es van trobar amb un rival molt encertat en el primer quart i que va obrir un forat de set punts. Els de la capital del Maresme, lluny de millorar en tasques defensives, van trobar-se amb els mateixos problemes al darrera. L'encert dins de la zona dels visitants era elevat i això va provocar que al descans, els mataronins perdessin 30-41.

A la represa el Boet va intentar ajustar el partit, però un encertadíssim Morales (21 punts i 8 rebots) portava de bòlit als de Peña, que estaven 15 punts per sota al final del tercer període. L'equip va remuntar el vol en el darrer quart. Es va fer fort sota cistella amb Moore, però també amb Puig (16 punts) i De Free (18 punts, 5 rebots). Es va disputar la batalla a la pintura i allà els mataronins van capgirar la situació amb un 28-11 in-extremis que va donar la victòria.