El Mataró Parc Boet va guanyar guanyar el 2n Torneig de la Flama del Canigó el passat cap de setmana, tancant un curs històric en el que  ha guanyat tot el possible (Lliga, Copa, Flama del Canigó). L'equip jugarà la temporada vinent a la Lliga EBA, categoria inèdita per l'entitat.

A Figueres es va disputar el torneig masculí de la Flama del Canigó entre finalistes de Copa Catalunya i representants de la federació francesa a la Catalunya nord, en el que el Mataró Parc Boet es va proclamar campió en vèncer a la final al Sant Josep per un 84-92. Tot i anar per davant durant bona part del partit, els badalonins amb un Adrià Meruelo com a jugador destacat amb 20 punts i 11 rebots es van veure superats per un Boet que amb un parcial final de 14-25 va capgirar la final. El millor jugador del partit va ser Quim Franch del conjunt mataroní amb un 36 de valoració fruit del seus 25 punts i 12 rebots. En el partit pel 3r i 4t lloc, el Saint Esteve va guanyar al NîMES Basket per un 73-67.

A les semifinals i com en categoria femenina, els conjunts catalans es van imposar als fracesos. El Sant Josep de Badalona va superar al Saint Esteve per un 52-72 amb 19 punts d'Adrià Meruelo i 16 de Gerard Blat, mentre que el Boet va derrotar al Nîmes per un 81-61 i amb Marc Rubio (20 punts) i Marc Hermoso (15 punts) com a destacats.