Un instant del matx.

Remuntada del Mataró Parc Boet a casa

Els taronges, amb més dificultats del compte per superar el Sant Quirze.

El Mataró Parc Boet va aconseguir sumar el cap de setmana passat un triomf important per mantenir-se en la lluita per les places de play-off d'ascens. Els taronges, que tenen un partit menys perquè no es va poder disputar el de la setmana anterior, van superar amb més dificultats de les previstes el Sant Quirze en un matx que va acabar per un ajustadíssim 94-91 on els mataronins van haver de remuntar en el darrer període per no patir una patinada inesperada.

El partit es va mostrar molt més igualat del que podia semblar si es mira a la classificació on es troben uns i altres. Els d'Albert Peña van veure's sorpresos per un Sant Quirze molt segur en el rebot defensiu i amb certa inspiració en atac. El primer parcial, 18-21 pels vallesans. La reacció dels mataronins va arribar al segon període, amb l'equip tancant bé la defensa i els dos 'Marc', Rubio i Forcada, agafant les regnes de l'equip. Al descans els mataronins guanyaven de quatre.

Malgrat això, els vallesans no havien dit la darrera paraula i van sorprendre en el tercer quart als locals. Els triples de Saborido i Baltà van servir per obrir forat i en un mal tram de partit pels de Mataró, els visitants van aprofitar-ho per clavar un parcial de +11 i capgirar la situació una vegada més. El darrer quart va ser de bojos. Els dos equips van sortir a per totes, les defenses es van veure superades i en un partit de repartiments de cops, el talent mataroní sempre (o gairebé) guanya. Chus Corella i Naharro es van sumar al desplegament ofensiu dels mataronins, que van emportar-se un parcial poc habitual (26-36) per sumar un triomf més sofert del que podia semblar en un primer moment.