Un instant del matx. Foto: MA Chazo / FCBQ

El Mataró Parc Boet, sots-campió de Lliga Catalana Femenina 2

Les mataronines perden amb el Barça. Judy Jones, MVP de la cita.

El Mataró Parc Boet va acabar sots-campió de la Lliga Catalana Femenina 2 després de perdre en la gran final amb el Barça CBS, en un matx que va acabar 53-65 i que demostra que les taronges no estan a la Lliga Femenina 2 de vacances. Judy Jones, amb 20 punts i cinc rebots, va ser guardonada com a l'MVP de la final malgrat no haver pogut guanyar.

Les blaugranes van arrencar molt fortes la final amb un percentatge de tir de dos i de tres superior al 75%. Això va descol·locar a les mataronines, que es van veure 0-18 al marcador i que tampoc van poder arreglar-ho gaire al final del primer quart: 7-30. Al segon, Jones va posar-se l'equip a les espatlles i va començar a trobar forats en la defensa culer. Al descans, 28-42.

A la represa, Olga Ruano es va sumar a la gesta amb un bon treball sota cistella, sobretot en el rebot ofensiu, i mica en mica l'equip intentava acostar-se sense sort al marcador: 41-58. En el darrer quart, les mataronines van posar la directa i van arribar al 50-58 a quatre minuts per acabar. Però les del Llobregat van tornar a obrir forat i finalment es van endur el triomf per 53-65.