Un partit d'aquesta temporada.

El Mataró Parc Boet s’imposa al Bàsquet Pia Sabadell

Els mataronins acaben l’any empatats a la segona posició.

El Mataró Parc Boet va tancar l’any amb una nova victòria, aquest cop davant el Bàsquet Pia Sabadell per 93-80. Els d’Alberto Peña van superar un rival que va posar les coses difícils durant la primera meitat però que no va poder mantenir el ritme anotador dels taronges a la represa. La victòria permet als de la capital del Maresme acabar el 2016 en la segona posició on empaten amb l’Artés i a només una victòria del líder, el Sant Josep de Badalona.

El partit va estar equilibrat en el primer període, amb uns vallesans molt forts en defensa que no deixaven espais als taronges i frenaven les transicions ràpides de l’equip de Peña. Això va traduir-se en un 14-15 favorable als visitants que es va intercanviar al segon període. En aquest, amb un ritme anotador més alt, el Boet va emportar-se el parcial i va deixar un petit avantatge al descans: 29-27.

A la represa, el Boet va agafar el to habitual a casa i comandat per un Marc Rubio estratosfèric (31 punts, 6 de 12 en triples) va obrir forat. Ben acompanyat per jugadors com Marquie Smith (14 punts) o Darío Naharro (13), els mataronins van clavar un parcial de 17-26 i van ampliar diferències de més de deu punts. El darrer quart va obrir-se amb un Sabadell necessitat de remuntada i un Boet molt còmode corrent a la pista. Finalment, victòria per 93-80.