Una imatge d'arxiu.

El Mataró Parc Boet s'emporta el triomf davant el Bàsquet Girona

Els taronges superen 83-79 el seu rival i es col·loquen 2-1 en tres jornades.

El Mataró Parc Boet va tornar al camí de la victòria aquest cap de setmana. Els d'Alberto Peña van superar 83-79 el Bàsquet Girona, un equip que es trobava imbatut a Lliga EBA fins la seva visita a l'Eusebi Millan. El matx va estar marcat per la igualtat des del principi fins el final, amb un gran paper de Mañés (20 punts i 4 rebots) i Drakeford (15 punts i 10 rebots).

Durant el primer tram els dos equips van donar-se de cops sense pensar massa en la defensa. Els gironins van marcar el ritme en els primers minuts, tot i que el Boet mica en mica va agafar la batuta i va saber controlar el matx. Malgrat això, no es van poder distanciar i després del 20-20, un altre parcial similar en el segon quart deixava un 42-40 al marcador.

A la represa el partit es va trencar gràcies a Canals, que va estar esplèndid en el triple (4 de 5) i va obrir un forat al marcador per primera vegada. El bon paper de tot l'equip en atac i en defensa van servir per posar-se deu punts per sobre. En el darrer període, el Girona va prémer l'accelerador en els últims cinc minuts i van arribar a posar-se 79-78 a pocs segons pel final. Allà, l'encert en el tir lliure va ser suficient per assegurar el triomf pels de Peña.