Jones va ser la millor de les mataronines.

El Mataró Parc Boet perd en la seva visita al Lima Horta

Les mataronines cauen 53-43

El Mataró Parc Boet no va poder donar la sorpresa a la pista d'un dels equips forts de la Lliga Femenina 2, i va ensopegar el cap de setmana passat amb el Lima Horta per 53-43, en un partit on l'equip va tenir un encert molt baix i va anar gairebé sempre a remolc del seu rival. Només Judy Jones va arribar als deu punts, fet que demostra per què no es va poder aconseguir ni 50 punts en total.

El partit va començar equilibrat, amb dos equips que tenien les defenses molt sòlides i certes errades van propiciar un 11-11 al marcador que va ser un miratge. Perquè el Boet sí, va seguir amb un ritme anotador molt baix, mentre que les locals van despertar de la mà de Maria Martiánez. Al descans, 28-22 per les barcelonines.

A la represa la tònica va ser la mateixa pels dos conjunts. El Mataró Parc no va passar del 32% d'encert en tirs de dos, i només algun triple (6 de 19) el mantenia dins del matx, però cada vegada més llluny. Al final del tercer període es perdia de 13 punts. L'equip va ajustar la defensa, però seguia negat de cara a cistella i el darrer quart (7-10) va ser insuficient.