Un partit d'aquesta temporada.

El Mataró Parc Boet perd el duel pel lideratge

Els taronges cauen a la pròrroga en un partidàs davant el Sant Josep.

El Mataró Parc Boet tenia partit gran aquest cap de setmana. Visitava la pista del Sant Josep en un duel pel lideratge: els dos equips empataven a la part alta de la classificació. El millor partit per veure a Copa Catalunya a dia d'avui, i va acabar amb derrota dels d'Alberto Peña per 84-78 en un enfrontament que, això sí, va necessitar d'una pròrroga per decidir-se de part finalment dels badalonins, que agafen avantatge en la lluita pel primer lloc.

El matx va començar amb un Mataró Parc Boet molt sòlid en defensa i prou encertat en atac davant un Sant Josep desdibuixat en aquesta faceta. El parcial d'11-15, però, només era l'inici d'un matx molt igualat que es va animar durant el segon quart. Allà els locals van prémer l'accelerador però es van topar amb un Boet inspirat sobretot en mans de Carles Canals (17 punts) i bones aportacions interiors de Smith i Jansen (9 i 8 punts respectivament). El 24-23, un intercanvi de cops en tota regla, ho deixava tot gairebé com estava al descans.

A la represa, els locals van ajustar molt més el rebot defensiu i van saber aprofitar les segones jugades en l'ofensiu (fins a 16 van recollir-ne durant tot el partit) per anotar sobretot sota la pintura. Els taronges van intentar-ho de tres, però no tenien el dia (Rubio va fer 2/11) i el parcial de 23-14 deixava a l'equip tocat de cara al darrer quart. Aquí, però, el Boet va prémer l'accelerador, va fer-se fort a la zona i va aconseguir empatar el matx (15-21) per forçar la pròrroga. En aquesta, el Sant Josep va estar molt més encertat i va certificar el triomf final per 84-78 després d'un partit ple d'alternatives.