Un instant del matx. Foto: @CBSantJosep

El Mataró Parc Boet perd amb el Sant Josep i cau a mitja taula

Els mataronins claudiquen per 81-77 davant els badalonins.

El Mataró Parc Boet no va poder sumar la quarta victòria de la temporada i va ensopegar amb el Sant Josep en el partit disputat diumenge passat. Duel de dos equips nous a la Lliga EBA, que es van disputar l'any passat la Copa Catalunya i que va caure de part dels badalonins per 81-77. Ara el Boet cau a mitja taula amb tres victòries i tres derrotes.

El partit va estar marcat per un primer quart letal del Sant Josep, que va desmuntar la defensa mataronina i amb un gran encert en atac va col·locar un 25-11 contundent. El Boet havia d'anar a remolc però no va ser problema. Al segon quart, resposta dels mataronins amb un Marc Rubio i Eric Mañés esplèndids (21 punts cadascú)  que aturaven el cop: 14-24 i tot per decidir.

El tercer perídoe va ser molt més equilibrat, amb els atacs imposant-se a les defenses i repartiment de cops que va acabar amb empat en aquest parcial: 20-20. S'entrava al darrer quart amb tot per decidir, i tot i que el Boet ho va intentar fins el final, el rebot va ser clau. Només Drakeford estava imposant-se sota cistella (7 en defensa, 8 en total) i això davant un rival com Barrington que ell sol en va aconseguir set en atac (17 en total) va ser insuficient. 22-22 i derrota final per 81-77.