Partit d'arxiu del Boet Mataró.

El Mataró Parc Boet perd a Sant Cugat

Els mataronins cauen per 84-69 i baixen fins la quarta posició.

Pas enrere del Mataró Parc Boet en la seva pugna per intentar acabar el més ben col·locat possible pel play-off d'ascens a lliga EBA. Els mataronins visitaven una pista complicada com sempre és la del Sant Cugat i van acabar claudicant per 84-69 davamt un rival més encertat de cara a cistella. El resultat deixa els mataronins en quarta posició, amb marge respecte el cinquè classificat però amb la necessitat d'escalar posicions el més aviat possible.

Els mataronins es van trobar amb un rival que està en clara línia ascendent i que va sorprendre al Boet amb un alt percentatge d'encert en els primers minuts i un bon joc sota cistella. Al segon període, més del mateix amb jugadors com Reyes i Costa liderant l'ofensiva vallesana. Al descans els mataronins perdien de set.

A la represa, els taronges van veure com la distància entre els dos equips s'eixamplava mica en mica i els d'Albert Peña van acabar desistint amb un marcador que ja no era possible remuntar davant un rival que s'acosta a la zona de play-off d'ascens.