Bàsquet Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet perd a casa i cau a la zona baixa

Els taronges ensopeguen 71-77 amb el Roser.

El Mataró Parc Boet va encaixar una segona derrota seguida a la Lliga EBA i amb quatre ensopegades en set partits, l'equip cau a la zona baixa de la classificació empatat amb conjunts en zona de promoció de descens. Els d'Alberto Peña van perdre 71-77 amb el Roser i es queden d'aquesta manera amb un bagatge de 3-4 en aquest primer tram de temporada.

El matx va estar marcat per un primer quart nefast pels interessos dels taronges, que es van veure superats en el joc interior durant els primers compassos. El Roser va noquejar als locals amb un 10-27 que obria un forat important. Al segon període el Boet va millorar substancialment en defensa i això va permetre evitar el degoteig de punts, però no van estar prou encertats com per retallar suficient diferència. El 17-15 era insuficient.

A la represa el Boet va intentar remuntar davant un equip que estava molt encertat en anotació (sobretot en triples, amb un 37% d'encert). El 18-17 deixava encara un marge molt gran a favor del Roser, que va haver de patir a l'Eusebi Millan per endur-se la victòria. El millor Boet va aparèixer en els últims minuts, amb molt d'encert dels taronges per retallar distàncies. Però no va ser suficient i el 26-18 només va permetre maquillar el resultat final.