Un partit d'aquesta temporada. Foto: FCBQ

El Mataró Parc Boet perd a casa amb l'Avilés

Les mataronines es troben amb 3-3 de partits després de sis jornades.

El Mataró Parc Boet va encaixar la tercera derrota de la temporada davant l'Inmobiliaria Victor Antuña Adba, un conjunt que va assaltar l'Eusebi Millan per 58-67 i que ara empata a mitja taula amb les de Jordi Vizcaíno. Les mataronines van deixar escapar l'enfrontament per petits detalls i l'absència de Judy Jones. Es troben ara amb tres victòries i tres derrotes en les seves sis primeres jornades de lliga.

El matx va començar en mans del conjunt de l'Avilés, que amb un gran encert anotador tant dins com fora del perímetre va marcar el primer avantatge: 12-16. La reacció de les mataronines no es va fer esperar, i al segon quart van aconseguir retallar diferències i marxar al descans tres punts per sota.

A la represa, les de Vizcaíno van tornar estar poc precises i van abusar d'un triple que no va entrar com en altres ocasions (5 de 32 intents), mentre que el rival, molt sòlid a la zona, ampliava distàncies amb el 13-18. En el tram final, el matx es va equilibrar però ja no hi va haver temps d'aixecar un mtax que s'escapava del poliesportiu mataroní.