Una imatge d'arxiu.

El Mataró Parc Boet perd a casa amb el Sant Josep

Els mataronins cauen per 85-96.

El Mataró Parc Boet no va poder superar el Sant Josep en un duel emocionant i ple d'alternatives. Els mataronins van claudicar per 85-96 i veuen com s'escapen les quatre posicions de dalt, la quarta precisament en mans dels badalonins amb 12 victòries. El Boet per la seva banda es queda 9-10 en la vuitena posició del seu grup de Lliga EBA.

El partit va començar força bé pels interessos dels taronges, que van desplegar el seu habitual potencial ofensiu amb un gran Mañés i van col·locar-se 29-18. Els papers van intercanviar-se al segon quart, tot i que el Boet va poder aguantar l'empenta dels visitants (21-26) per marxar per davant en el marcador al descans. L'equip estava bé i comptava amb un Rubio en estat de gràcia (va fer 30 punts amb un 7 de 12 en triples espectacular).

A la represa els visitants van tornar a emportar-se el parcial i van tornar a ajustar el partit, tot i que els mataronins seguien per davant. Va ser en el darrer quart on tot es va tòrcer. Un Gerard Blat espectacular amb 42 punts va ser un corcó pels taronges, incapaços de frenar-lo. El Sant Josep va aconseguir segones jugades importants i es va emportar el parcial per 14-30, resultat que deixava glaçat l'Eusebi Millan.