Bàsquet Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet no s'atura i torna a vèncer

Els taronges superen 67-72

El Mataró Parc Boet va imposar-se a la pista del Granollers en una nova victòria, la 17a de la temporada, que li permet seguir com a colíder de la Copa Catalunya. Els mataronins van trencar el partit a la segona part per sumar un triomf clau per mantenir el pols al Sant Josep, que tampoc va fallar en el seu partit.

El matx va començar amb un Granollers molt posat a la pista i amb una defensa agresiva que deixava registres del Boet poc corrents en atac. Només 11 punts en el primer període pels 17 dels vallesans. La situació va millorar en el seogn període, quan els taronges van recuperar la inspiració en atac, tot i que en defensa no estaven tant fins i al descans es va arribar sis punts per sota dels locals.

A la represa, el Granollers va seguir complicant el partit als mataronins, que es mantenien dempeus gràcies a Marc Forcada i al bon paper sota cistella de Naharro i Smith. Es va arribar al tram final quatre punts per sota, i aquí els mataronins van capgirar el marcador amb atacs ràpids, un alt encert -menys en triple on no es va estar al nivell habitual- i una bona defensa. Parcial de 11-20 i partit guanyat.