Un partit del Boet aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet no falla en la seva visita a Castellbisbal

Els mataronins guanyen 73-76 i segueixen cinquens empatats amb el tercer.

El Mataró Parc Boet va aconseguir el dissabte passat una nova victòria, la sisena de la temporada, davant el Castellbisbal. Els d'Alberto Peña van superar per 73-76 un equip de la zona baixa de la classificació i es mantenen cinquens empatats amb tercer i quart classificat, Tarragona i Mataró Feimat respectivament. De la jornada destaca la derrota de l'Igualada davant el Quart, que provoca que ambdós equips siguin els primers classificats amb un triomf més que els mataronins.

El partit va començar amb un Boet dominador i encertat en la selecció de tir davant un rival que també es trobava molt precís en tasques ofensives. El bon paper de Miqui Puig i de Moore, 57 punts entre els dos, va ser clau en l'arrencada del partit: 20-24. El segon quart va tenir un descens d'efectivitat pels dos conjunts, i al descans els taronges guanyaven de tres.

A la represa, les armes de cada conjunt eren diferents però servien per veure un matx equilibrat. El rebot defensiu del Castellbisbal (28) no deixava segones jugades al Boet, qyue per la seva banda va estar molt fort en el robatori de pilotes (fins a 13) per muntar contracops. El 16-18 donava cinc punts de marge pel darrer quart, on de nou el joc interior va ser clau per poder emportar-se la victòria davant un rival que va intentar-ho (21-19) fins l'últim moment.