El Mataró Parc Boet va a per totes, i el cap de setmana passat va superar a l'Artés per 85-73. Els mataronins necessitaven guanyar per desactivar a un rival que es troba a les portes de la zona play-off i deixar-lo enrere definitivament. Tot i que el partit va ser molt més complicat del que es podia esperar i no es va decidir fins el darrer període, el Boet va demostrar el seu potencial i es manté colíder amb el Sant Josep, ambdós equips amb 18 victòries.

El matx va començar malament pels interessos dels mataronins, que van veure com en el primer període l'Artés no va arrugar-se i va col·locar-se per davant en el marcador amb un primer parcial de 16-20. Els mataronins van saber equilibrar el matx i van aconseguir marxar amb empat al descans després d'un bon segon període que va acabar 31-31.

A la represa els visitants van donar un cop d'autoritat, i a base d'encert i alguna precipitació dels taronges, van tornar a obrir forat aquesta vegada amb nou punts d'avantatge. Amb només un període per jugar-se, els d'Alberto Peña van desplegar el seu millor bàsquet i van demostrar que van a per totes. 25 punts de Rubio (6 triples, alguns clau en el tram final), acompanyat de Carles Canals amb 15 punts i Hermoso per deu, tres dels jugadors més destacats del Boet des que està a Copa Catalunya van agafar le sregnes del matx, van fer un 30-9 de parcial i van sumar una nova victòria.