Gran victòria a domicili.

El Mataró Parc Boet guanya i escala fins el cinquè lloc

Els taronges van superar el Castelldefels.

El Mataró Parc Boet va superar el Castelldefels en un partit igualat que va acabar 86-84 i que li permet escalar fins el cinquè lloc de la classificació, empatat amb el quart: l'Arenys Bàsquet. Bons moments pels taronges tot i que és una lliga tant igualada que un parell de derrotes et poden condemnar. Aquest dissabte, a més, gran partit de Drakefortd amb 20 punts i 9 rebots.

Els mataronins van topar-se amb un rival que va fer del seu encert la mateixa virtut que els d'Alberto Peña. Dos conjunts que desplegaven en atac tot el que no tenen en defensa, i això es va traduir en un partit ple d'alternatives i molt animat per l'espectador. El primer 22-22 va deixar pas a un altre ajustat 20-17 al segon quart que va permetre un petit avantatge pels mataronins.

A la represa el Castelldefels va capgirar la situació amb el 18-22. De nou puntuacions altes i marcadors ajustats que ho deixaven tot per decidir. Si els taronges tenien a Drakeford, els visitants a Boronat (16 punts i 6 rebots). En el tram final, cops a tort i a dret en forma de punts i victòria soferta pel Boet, que va acabar guanyant 86-84.