Bàsquet Mataró Parc Boet - Collblanc. Foto:R.Gallofré

El Mataró Parc Boet guanya a casa i obre forat respecte la zona baixa

Triomf per 74-71 davant el Collblanc.

El Mataró Parc Boet va aconseguir dissabte una victòria clau a casa davant el Collblanc, un equip de la part alta de la classificació. El triomf per 74-71 permet als d'Alberto Peña obrir forat de tres victòries respecte el quart per la cua (zona de promoció de descens), ja que el Barberà va perdre el seu partit. Gran actuació de Naharro amb 17 punts.

El partit va començar amb els visitants sortint a per totes i obrint un petit forat en el primer període per 13-17. Això, però, només va fer una cosa: despertar el Boet, que va desplegar el seu millor bàsquet al segon quart per capgirar el marcador amb un parcial de 22-12. Un parcial en el que els triples van tenir molt a veure: amb un encert per sobre del 40%, els franctiradors taronges estaven especialment inspirats.

A la represa, la tònica va ser la mateixa. Un conjunt mataroní molt encertat des de dins i des de fora davant un rival que va estar per sota en el joc sota la pintura malgrat recollir una gran quantitat de rebots ofensius que no es van traduir amb punts. En el darrer quart el Collblanc va sortir a per totes i va atacar des de tots costats amb un encert perillós. Els 30 punts, però, van ser insuficients ja que els mataronins (18 punts aquest període) van poder mantenir l'avantatge fins el 74-71.