-
-

El Mataró Parc Boet es proclama campió de Copa Catalunya

Els taronges superen el Badalonès i seran matemàticament primers de grup.

El Mataró Parc Boet va proclamar-se campió de Copa Catalunya després de guanyar per 82-87 a l'AE Barcelonès i confirmar matemàticament el primer lloc de grup. El conjunt d'Albert Peña ha fet una temporada gairebé perfecta, sense altibaixos d'altres anys i amb una plantilla que no ha patit la plaga de lesions de cursos anteriors. Això, la base potent de les darreres temporades i l'encert en els fitxatges han permès que l'equip sigui un dels favorits en el play-off d'ascens a Lliga EBA que es disputarà properament.

Els mataronins eren conscients que una nova victòria els donava el primer lloc de la classificació, i a per això van sortir. El matx a Badalona va tenir un ritme lent i de poca defensa de part dels dos equips. Això va propiciar un intercanvi de cops constant i un empat a 46 punts al descans.

A la represa, el taronges van intensificar la seva defensa i van marcar diferències amb un parcial de 10 a 22 que deixava el 56-68 al final del tercer període. El triomf i el títol estaven encarrilats i només faltava confirmar-ho. En el darrer quart la igualtat va ser la tònica general mentre els d'Alberto Peña gestionaven l'avantatge que havien aconseguit. Finalment, triomf per 82 a 87 que deixa el primer lloc assegurat. El proper partit de lliga serà diumenge a la pista del Sant Quirze sense res en joc. El més important a partir d'ara són les fases d'ascens.