Bàsquet Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet ensopega a la pista del líder

El Girona s'imposa 88-71 i els mataronins es troben 8-8 de resultats.

El Mataró Parc Boet no va poder donar la sorpresa a la pista del Bàsquet Girona, líder destacat de la categoria que només ha perdut quatre partits en 16 jornades. No van ser els mataronins els artífex de la cinquena derrota gironina, i els d'Alberto Peña van ensopegar per 88-71, resultat que els deixa a alta, sisens amb vuit victòries i vuit derrotes.

I això que el partit va començar com més li agrada al Boet: obert, amb anotacions altes i sense que les defenses s'imposin. En aquest terreny, els taronges són letals per la qualitat dels seus jugadors en atac, i així es va veure en un espectacular 28-32 de primer quart. En el següent els gironins van aturar-se un moment i van construir el seu joc des de la defensa. Van deixar el Boet amb 11 punts i el matx va canviar: 19-11.

Els locals van estar molt forts en el rebot defensiu (31), mentre que el Boet simplement no les veia ni venir (només dos rebots ofensius). El tercer perídoe amb el 19-8 va deixar gairebé sense opcions als mataronins, que en el darrer quart van intentar-ho (22-20) sense sort. Finalment, derrota per 88-71.