Sergi Ventura, 16 punts.. Foto: J. Ventura

El Mataró Feimat torna al camí de la victòria

Els mataronins són quarts a un triomf dels primers. Van superar al Cornellà per 72-76.

El Mataró Feimat va aconseguir la sisena victòria de la temporada en la seva visita al Cornellà, un equip de la zona baixa al que van superar per 72-76. Els de la capital del Maresme es troben quarts, empatats amb el tercer i a una victòria dels dos primers classificats. L'equip també empata amb el Boet, cinquè però amb pitjor bàsquet-avarage general.

El partit va començar força malament pels interessos del Feimat, que va trobar-se amb un parcial inicial de 18-11 que posava coll amunt la victòria al Baix Llobregat. Però els de Charly Giralt van millorar les prestacions en el segon període, on el ritme anotador va ser millor (Solé de nou va ser el més encertat amb 19 punts i un 5 de 9 en triples) tot i que no es va poder capgirar el resultat. Al descans, els unionistes perdien de deu punts.

A la represa va començar la remuntada. El bon paper des del triple de Jordi Estany (4 de 5), i el ritme anotador sota cistella de Touré van permetre posar-se dins del matx al tercer quart amb el 19-25. Semblava un miratge, perquè els mataronins perdien de 13 a tres minuts per acabar. Però en el capítol ofensiu cal destacar també Ventura, que a base de penetracions i provocar personals va donar ales a l'equip (7 de 7 en lliures). Els mataronins van revertir la situació en uns minuts finals d'infart que demostren el geni d'un conjunt que vol aspirar a tot.