Celebració al final del partit.

El Mataró Feimat supera un rival directe per la permanència

Els mataronins segueixen en descens.

El Mataró Feimat va aconseguir el cap de setmana passat una victòria vital per les seves aspiracions de cara a mantenir la categoria. Els unionistes van tombar el Santfeliuenc, cuer de la categoria, per un 71-65, resultat que permet deixar enrere dos contrincants to i que segueixen a una victòria de la zona de permanència a lliga EBA. Gran partit de Cabrera amb 17 punts i un 88% d'encert en tirs.

El partit va començar molt igualat entre dos equips que no volien deixar escapar l'ocasió de mantenir viva l'esperança de la permanència. Fruit d'això va acabar el primer parcial amb un igualat 19-18 que els unionistes van saber trencar en el segon quart, més encertats de cara cistella. Al descans, els locals guanyaven de sis punts.

El partit, però, es va complicar en el tercer període. Els visitants van tenir en Luis Molina el jugador més destacat, que a base de triples va posar el seu equip dins del matx i va capgirar el marcador. De quatre guanyaven els de Sant Feliu ben entrat en un darrer període on el Mataró Feimat no va donar opcions: fortíssims en defensa -el rebot defensiu va ser clau- i amb jugadors inspirats com Ventura, que va tenir una actuació des del triple important en moments determinants. Tot plegat va permetre deixar en set punts l'anotació rival, tornar a revertir el marcador i acabar guanyant 71-65.