El Mataró Feimat comença amb molt bon peu la Lliga EBA. Després de mantenir la categoria la temporada passada al play-off de descens, els de la capital del Maresme van demostrar que tenen moltes coses a dir aquesta temporada i van superar l'Igualada per un clar 63-76 que els permet arrencar amb bon sabor de boca el curs esportiu.  Els de Charly Giralt van estar molt forts en defensa i això, junt amb l'encert de cara a cistella, va ser definitiu.

Durant el primer tram de partit el Mataró Feimat va estar molt encertat en atac, i això va permetre sorprendre el seu rival i obrir una escletxa important en el marcador: 29-48. Això va donar ales a l'equip de cara a poder sumar la primera victòria de la temporada.

En el tercer període, el parcial de 9-14 deixava clar que no es podia escapar el triomf en l'estrena de la temporada davant un Igualada que ofegat per la defensa mataornina i per la seva manca d'encert, era incapaç de capgirar el marcador. En el tram final, els de l'Anoia van rebaixar la diferència però sense que el resultat arribés a perillar en cap moment.