-
-

El Mataró Feimat salva la categoria a Sitges

Els mataronins guanyen 45-56 en la tornada del play-off de permanència.

El Mataró Feimat salva la categoria. El conjunt de Charly Giralt va aconseguir tombar el Sitges en el partit de tornada del play-off de permanència. La consigna era clara: guanyar o guanyar. Després de superar per només un punt al seu rival en el matx d'anada, els de la capital del Maresme sabien que només els valia la victòria per assegurar la Lliga EBA, cosa que van aconseguir en un partit de nervis que es va acabar amb 45-56. D'aquesta manera, els de Giralt fan bona la gran segona volta en la que van aconseguir eludir el descens directe i van convertir el Josep Mora en un fortí: cap derrota al 2017. L'equip, que ha comptat amb una afició entregada setmana rere setmana, va preparar autocars per poder tenir animació a Sitges, una de les claus de la victòria.

El matx va començar molt bé pels interessos dels de la capital del Maresme, que en el primer període van obrir forat i van marxar de sis punts (12-18). Això va donar certa tranqul·litat, tot i que el Sitges va reaccionar en el segon quart i va ajustar el matx fins a deixar-lo 25-28 al descans.

A la represa, de nou el Mataró Feimat va tornar a liderar el partit amb un gran Santi Serratacó (21 punts), ben acompanyat per un David Romero que en les darreres jornades ha tingut molt bons números (dissabte, 14 punts i 8 rebots). Els unionistes tornaven a obrir escletxa (8-13) i en el darrer quart van saber mantenir i ampliar la diferència davant un Sitges que no va trobar com ferir als unionistes.

La temporada vinent el Mataró Feimat seguirà sent equip de Lliga EBA després d'un segon tram de temporada espectacular i una experiència acumulada que de ben segur anirà molt bé per començar amb bon peu el proper curs.