Un primer entrebanc. Foto: R.Gallofré

El Mataró Feimat s'estrena a EBA amb una derrota

Els unionistes cauen 67-72 amb l'Igualada en la primera jornada.

El Mataró Feimat va ensopegar en el seu primer partit de Lliga EBA. El debut al Josep Mora no va ser l'esperat, i els de Charly Giralt van caure 67-72 amb l'Igualada. L'equip no va poder seguir amb la bona ratxa de la pretemporada, on a banda de bons resultats havien mostrat un joc que il·lusiona de cara a una temporada que, tot i la derrota, just acaba d'arrencar.

El partit va començar amb dos equips amb bones defenses i igualtat sobre la pista. Els mataronins van marxar al primer període tres punts per sota (17-20) però tot per decidir. El segon quart va tenir un major encert anotador a dues bandes, i això va fer que al descans el matx estigués totalment obert: 33-35.

A la represa, els visitants van obrir forat gràcies a una major facilitat per fer cistelles davant un Mataró que va bloquejar-se en atac i no va saber revertir la situació. Els unionistes perdien de deu punts, però encara no havien dit l'última paraula. Al darrer període, els mataronins van ajustar la defensa, van trobar forats en atac i van empatar el matx a 64 punts quan quedaven només dos minuts per acabar. L'impuls de la remuntada, però, no va ser suficient i l'Igualada, a base d'encert i algunes decisions arbitrals que van desquiciar els locals, van acabar emportant-se el matx per 67-72.