Marc Ariño en un partit d'aquesta tempor

El Mataró Feimat s'emporta el derbi de Lliga Catalana davant el Mataró Parc Boet

Els unionistes segueixen invictes aquest 2017 al Josep Mora.

Partit de pretemporada, però partit important. Mataró Feimat i Mataró Parc Boet, els dos equips que competiran a Lliga EBA aquesta temporada. Els taronges buscaven classificar-se pels quarts de final de la Lliga Catalana, però van ensopegar per 80-71 i es van quedar fora del torneig (el Feimat ja estava fora de combat per la derrota, dies enrere, amb el Vic). El proper cap de setmana comença la Lliga EBA pels dos equips.

El partit va estar marcat per la tensió de part dels dos equips i també per errors típics de pretemporada. Després d'un primer quart molt igualat, els unionistes es van emportar el parcial per 22-21. En el segon període, els taronges van agafar el ritme de partit i van accelerar per capgirar el marcador. Una forta defensa i un bon encert van servir per fer un 11-17 que els posava per davant.

La igualtat va ser la tònica general a la represa, amb un Feimat més ben plantat que va poder ajustar el matx fins un 53-55 que ho deixava tot obert. En el darrer període i amb tot per decidir, els ànims es van escalfar. A 4 minuts pel final, el tècnic del Boet va ser expulsar per doble tècnica. Acte seguit, dos triples del Feimat donaven el màxim avantatge al marcador. El Boet va intentar acostar-se, però la bona gestió dels tirs lliures en els últims minuts van donar el triomf al Feimat.