Imatge d'aquesta temporada.

El Mataró Feimat planta cara al líder però acaba perdent

Els mataronins tenen la permanència a tres victòries.

El Mataró Feimat no va poder donar la gran campanada davant el Calvià, líder de la Lliga EBA. Però va plantar cara i va competir de tu a tu amb un dels equips més forts de la categoria tot i acabar perdent per 66-59. El resultat deixa l'equip unionista a tres victòries de la permanència i amb un calendari que indica que en les tres properes jornades, hi ha molt més en joc que tres partits.

Els mataronins van fer un gran partit durant els primers minuts, ajustant molt bé la defensa i deixant un atac tant potent com el del Calvià en només 15 punts durant el primer període. Els mataronins, segurs en el rebot defensiu i aconseguint segones jugades en atac, van mantenir-se dempeus en el segon quart, del que van sortir amb una renda de quatre punts d'avantatge.

L'alegria es va acabar en un quart on els locals van prémer l'accelerador sobretot en defensa i on jugadors com Bernardo Garcia i Morales van començar a anotar amb més facilitats. 18-14 i empat per encarar el darrer tram de partit. Allà, el Calvià va ser molt més sòlid i precís, construint la remuntada des de la defensa. Va deixar els unionistes, una mica precipitats en alguns tirs, en només nou punts i va fer-ne 16 per acabar guanyant un partit on el Mataró Feimat va tenir opcions fins el tram final.