Un partit d'aquesta temporada. Foto: Jenni C.

El Mataró Feimat perd a casa davant el Cornellà

Els unionistes ensopeguen 62-65 i cauen a la novena posició.

El Mataró Feimat no va poder tornar al camí de la victòria en el partit disputat al Josep Mora diumenge passat. Els mataronins van ensopegar per 62-65 amb el Cornellà, i veuen com els del Llobregat se'ls escapen a tres victòries. Els unionistes cauen fins la novena posició amb 6 triomfs i 10 derrotes, dos per sobre dels llocs de promoció de descens.

El partit va ser equilibrat entre dos equips que competeixen a la zona mitja de la taula, però que es va decidir en un segon quart nefast pels interessos dels mataronins. El Feimat va començar bé el primer quart, on les alternatives es van donar però el primer avantatge va ser pels de Charly Giralt: 16-15. Al segon període els visitants van trencar el matx amb una defensa més sòlida i sobretot ratxes anotadores que deixaven enrere el Feimat: 26-34 al descans.

A la represa els dos equips van intercanviar-se cistelles amb certa facilitat i els encerts i errors es repartien gairebé a parts iguals. El parcial va acabar empatat i tot s'havia de decidir en el darrer quart. En aquest, el Feimat va prémer l'accelerador, va intentar assegurar el rebot i va buscar la remuntada. Es va quedar a les portes: 62-65.