Xerrada amb el tècnic aquesta temporada. Foto: UEM

El Mataró Feimat, líder convincent amb quatre victòries en quatre jornades

Els unionistes van superar el Salt per 87-74.

El Mataró Feimat segueix en un estat de gràcia envejable i diumenge va superar el Salt en la quarta victòria consecutiva en quatre partits disputats fins el moment. Els de Charly Giralt estan en ratxa i això ho van demostrar davant un rival que es va veure superat totalment en el primer període i no va tenir temps de reacció. L'equip lidera en solitari el seu grup de Lliga EBA.

El partit es va posar de cara en un primer quart esplèndid on els unionistes van aconseguir fer més de 30 punts. El bon paper de Cabrera sota cistella i l'encert de jugadors com Natxo Ariño i Serratacó van disparar el Feimat en el primer període (32-16). L'encert es va mantenir alt en el segon, però amb els gironins millorant els seus registres. El 24-22 mantenia per davant amb claredat als unionistes.

A la represa els visitants van prémer l'accelerador i van retallar distàncies (14-21) però el Mataró fa saber reaccionar a temps i en un darrer quart molt intel·ligent, gestionant perfectament el rellotge i defensant amb solidesa van acabar emportant-se el triomf per 87-74.