Cada punt es va celebrar al màxim. Foto: Joan Ventura

El Mataró Feimat guanya i es col·loca segon

Els mataronins van imposar-se al Quart, un dels invictes.

El Mataró Feimat va aconseguir una victòria de prestigi el diumenge passat davant el Quart. Els mataronins van superar per 69-64 a un dels equips que es trobava invicte a la classificació. Els mataronins escalen així fins al segon lloc de la taula i només es troben per sota d'un Igualada que segueix invicte després de cinc jornades disputades.

El partit va ser equilibrat entre dos equips molt similars que no van aconseguir grans diferències en el marcador. Els unionistes van agafar un primer avantatge en el període inicial (17-15) però el Quart no es va desenganxar en cap moment, tal i com es va veure en el segon (18-18). Els mataronins, liderats per Ariño i Romero, marxaven al descans guanyant de dos.

A la represa, els locals van obrir forat amb un parcial de 7 punts que els deixava +9. Malgrat això, encara quedava molt per dir i els visitants van retallar diferències i es van posar per davant amb un 0-10 sorprenent entre el tercer i el darrer quart. Els de Charly Giralt necessitaven recuperar bones sensacions i van aixecar-ho, primer empatant amb un triple de Juanola i després lluitant cada pilota per posar-se per davant. A 30 segons per acabar els mataronins estaven 65-61 per davant. Un triple del Quart posava l'ai al cor, però es van gestionar bé els darrers instants i es van endur la victòria.