Cabrera va fer un gran partit. Foto: UEM

El Mataró Feimat guanya i es col·loca líder en solitari

Tercera victòria seguida dels unionistes, aquest cop 55-58 davant el Cornellà.

El Mataró Feimat va aconseguir dissabte la tercera victòria de la temporada, superant així l'inici del curs passat (on van guanyar dos partits seguits) i col·locant-se a més líder en solitari ja que són els únics que han sumat un 3-0 en tres jornades al grup B de la Lliga EBA. Ariño, amb 13 punts, va ser el més encertat de cara a cistella seguit de Serratacó (10) i Diallo Tavares (12). Cabrera, en el rebot (9), va ser una assegurança en defensa. El Mataró Feimat va guanyar 55-58 el Cornellà.

El partit es va posar de cara en el primer període, amb un 8-12 de parcial on la defensa mataronina s'imposava però on, també, es veia ja que no hi hauria una puntuació massa alta. La tònica va ser la mateixa al segon quart i al descans els mataronins guanyaven 21-28.

A la represa el Cornellà va retallar diferències i va sortir a per la remuntada. Els locals van retallar diferències (15-13) però van ser molt més eficaços en el darrer quart, on van deixar sense armes a l'atac unionista i amb un parcial de +5 van empatar a 49 el matx. Tocava pròrroga. I allà els de Charly Giralt van estar molt més seriosos i van cometre menys errors. Molts pocs punts (6-9) però suficients per endur-se un tercer triomf importantíssim per comandar la categoria en solitari.