Torna Ariño a les pistes després d'una llarga lesió. Gran notícia per l'equip.

El Mataró Feimat fa un partidàs davant el tercer, però no evita les fases de permanència

L'equip celebra la tornada de Natxo Ariño.

El Mataró Feimat necessitava una carambola per poder aconseguir la permanència directa, però no va ser possible malgrat fer un gran partit davant el tercer classificat: el Made in Menorca. Els unionistes van disputar n un gran enfrontament en el que cal celebrar la tornada d'un dels seus jugadors franquícia: Natxo Ariño. Després d'una temporada en blanc per la lesió que va patir a finals del curs passat, el '10' va tornar a la pista amb 15 minuts de joc, 10 punts i un rebot i una assistència. Arriba a temps per les fases de permanència que es disputaran els dos propers caps de setmana.

Davant els illencs, els mataronins van sortir a per totes des del primer període. Allà es va veure un equip molt posat tant en atac com en defensa, on només van cedir set punts en el primer quart. En el següent, els unionistes van seguir amb un gran ritme de joc i van ampliar més encara les diferències amb el 19-12 que permetia guanyar de 15 a la mitja part.

A la represa, l'equip va sentenciar el matx davant un rival irreconeixible si es té en compte com va anar el partit de la primera volta. Els unionistes, amb un gran Serratacó i Romero (20 i 14 punts), van seguir marcant el ritme de partit i van destrossar el seu contrincant (22-6). Amb tot sentenciat, el matx es va equilibrar en un darrer període (19-18) on es va consumar el triomf que no impedeix ser penúltims però que serveix per agafar moral de cara als decisius enfrontaments que estan per venir.