L'equip torna a somriure. Foto: R.Gallofré

El Mataró Feimat es refà amb un triomf contundent a Valls

Els unionistes guanyen 52-82 i sumen el primer triomf de la temporada.

El Mataró Feimat va fer una demostració de força ala pista del Valls, Tarragona, en el primer desplaçament de la Lliga EBA que venia després d'una derrota en la jornada 1. Era un partit important per no generar més dubtes del compte, i l'equip va esvair qualsevol sospita generada per l'ajustada derrota del primer partit. Els de Charly Giralt van superar 52-82 el Valls en un partit molt complert en defensa.

El partit va estar en mans dels unionistes des del primer parcial, on van fer-se forts en tasques defensives i van tenir un bon encert anotador: 10-18. L'equip va fer valer el paper de Cabrera, Juanola i Romero sota cistella, on van agafar un munt de rebots (51 en tot el partit, més de 40 en defensa). Al segon període la tònica va ser la mateixa, i l'equip, comandat per Solé en atac (18 punts) marxava +15 al descans.

A la represa, els de Giralt van mantenir el nivell i això va permetre ampliar diferències, gràcies en part a un bon encert de tres (36%) i a que tots els jugadors tret d'un van anotar quan van tenir minuts en pista. Finalment, el 12-20 del darrer quart va deixar un clarivident 52-82 al marcador.