-
-

El Mataró Feimat ensopega amb el Pardinyes Lleida

Els unionistes es mantenen en el grup capdavanter tot i perdre 68-77.

El Mataró Feimat va encaixar la segona derrota de la temporada, seguida i que arriben després dels quatre triomfs consecutius amb els que es va arrencar el curs. Els de Charly giralt rebien a casa un Pardinyes Lleida que va imposar-se gràcies a una primera meitat molt solvent davant un Feimat que va estar lluny dels registres anotadors de setmanes anteriors. Malgrat tot això, l'equip segueix al grup de dalt en cinquena posició.

Els mataronins van veure's superats en el primer parcial, on els lleidatans van imposar-se per 11-24 i van obrir forat. La resposta dels unionistes va ser intensificar la defensa i buscar més solucions en atac. Tot i que la cosa va millorar, va ser insuficient perquè en el segon període (21-19) es pogués donar la volta al resultat al descans.

A la represa, el Lleida va deixar gairebé sentenciat el partit amb un altre parcial contundent: 11-21. Els visitants, amb gairebé un 60% d'encert des de la zona i més d'un 40% des del perímetre eren simplement imparables amb una selecció de tir sorprenentment efectiva, que va deixar els mataronins noquejats. Els de Charly Giralt van intentar capgirar la situació en el darrer quart, on van retallar diferències però ja no van estar a temps d'emportar-se la victòria. Finalment, derrota per 68-77.