-
-

El Mataró Feimat ensopega a casa del Vic

Els mataronins claudiquen 74-69.

El Mataró Feimat va perdre en el seu desplaçament a la pista del Vic, un rival que sempre és complicat de guanyar a la seva pista i que va superar els unionistes per 74-69. Els de la capital del Maresme van fer una bona primera meitat, però van acabar claudicant en el tram final de partit. Es queden a zona mitja de la classificació amb sis victòries i cinc derrotes en les 11 jornades disputades fins el moment.

Els unionistes van sorprendre al seu rival en un bon primer període, on van emportar-se el parcial de 15-20 amb bons minuts de Serratacó i Ariño quan va saltar a pista. Els dos jugadors van marcar el ritme de l'enfrontament en una primera part que al descans donava un avantatge de set punts als mataronins: 33-40.

A la represa, però, tot va començar a canviar. El matx seguia igualat en el tercer perídoe, tot i que els vigatans van començar a recuperar terreny amb un 20-18 que ajustava el matx. Va ser en el darrer quart on els locals van trencar el partit. Els unionistes van estar poc encertats en el tir i en el rebot ofensiu, i això ho va aprofitar el Vic per anar recuperant terreny i obrir forat. 21-11 de parcial, partit capgirat i derrota dels unionistes.