13 punts de Magriñà. Foto: Joan Ventura

El Gress Platges de Mataró supera un bon TGN Bàsquet

Les mataronines guanyen 74-65.

El Gress Platges de Mataró va sumar una nova victòria a casa i demostrant que al Josep Mora serà complicat tombar-lo. Les mataronines van imposar-se 74-65 al TGN Bàsquet i es col·loquen en posició de Final a 4 a només una victòria del segon classificat. Una bona dinàmica de les d'Àlex León que les consoliden en la zona alta de la taula. Magriñà va ser el far que va guiar els punts de Cobo, Coll i Solé.

L'equip visitant va sortir fort, marcant un parcial de 0-6 que va posar en alerta a les unionistes. Això sí, van despertar i van empatar el partit a deu. Les forces s'equilibraven i les mataronines marxaven un punt per sota al descans. El segon període va començar molt bé per les visitants que amb un triple mantenia les liles inspirades en atac. Malgrat tot, el Gress Mataró no es va deixar impressionar i va tornar a girar la truita (35-25, minut 18). Al descans el resultat era de 36-32.

A la represa, a base de triples les tarragonines van aconseguir tornar a capgirar el marcador amb un perillós 42-47. Una aturada amb un temps mort de León va donar ales a l'equip, que amb un parcial de 15-3 va revertir la situació de cara al darrer període. En aquest últim les locals van saber mantenir i, en certs moments, augmentar l’avantatge. La diferència va arribar a ser d’11 punts (74-63) i el triomf ja es va quedar a casa.