Nova temporada pel conjunt femení. Foto: UEM

El Gress Platges de Mataró s'estrena amb una derrota

La Copa Cataunya canvia de format amb un únic grup.

El Gress Platges va estrenar la nova temporada de Copa Catalunya amb una derrota a casa davant l'Ekke Lleida. Les mataronines van ensopegar 58-70 un partit que es va escapar a la segona meitat de l'enfrontament. L'equip debutava així en el nou format de Copa Catalunya, que diu adéu als dos grups amb segones fases i que aglutina 16 equips en una mateixa competició.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades. A la primera, el Platges va mantenir el tipus i va competir de tu a tu amb el conjunt de Lleida. Així, el primer parcial va ser de 19-20 i el segon, de 13-12, deixant el partit empatat a la mitja part. L'equip, força encertat des de sota la pintura i amb alguns triples importants al primer quart es va mantenir dempeus davant el seu rival.

A la represa, però, l'encert mataroní va baixar clarament i això ho va aprofitar el rival per obrir un forat de sis punts en el tercer període. El joc interior de les lleidatanes es va imposar i va fer mal a les mataronines, que es van trobar a remolc a l'inici del darrer quart. Allà, les prestacions unionistes van millorar tot i errar massa triples davant un rival que seguia guanyant la partida a la zona. el 16-22 del darrer període va acabar d'obrir diferències fins el 58-70 final. Clara Solé, amb 17 punts, va ser la jugadora més encertada entre les unionistes.

El proper compromís del Platges serà el diumenge, dia 23 a les 17.45h a Banyoles per jugar davnat el Bencriada.