Un partit d'aquesta temporada.

El Gress Platges de Mataró aconsegueix la primera victòria

Les mataronines superen el Sant Adrià en un partit que va acabar 64-56.

El Gress Platges de Mataró va aconseguir la primera victòria de la temporada. A la tercera va anar la vençuda i les mataronines d'Àlex León es van imposar per 64-56 al Femení Sant Adrià en un partit molt equilibrat que es va decidir en el darrer període. Les unionistes van emportar-se la victòria per 64-56 i trenquen així la mala ratxa de dues derrotes amb la que van començar la temporada.

El partit va arrencar amb alternatives en el lluminós i un empat a 15 en acabar al primer període. Les mataronines portaven la batuta, però dos triples consecutius de les visitants igualaven el matx. El segon període va oferir un interessant i enèrgic intercanvi de cops amb els atacs imposant-se a les defenses i un ajustat 32-31 al final del quart.

A la represa, la defensa del Gress Platges de Mataró va trencar el partit. Les mataronines van anotar 18 punts en sis minuts i van assecar a les adrianenques, deixant un 55-43 al marcador que encarrilava el matx. En el darrer període les visitants van arribar a posar-se a sis punts (58-52), però les de León van gestionar bé l'avantatge i es va acabar sumant un primer triomf.