-
-

Derrota del Mataró Feimat a Mollet

Els unionistes cauen 78-71

El Mataró Feimat no va poder encadenar una segona victòria seguida després del triomf davant l'Olívar i va acabar perdent davant el Mollet en un partit ajustat que va finalitzar 78-71. El partit va estar marcat per moments puntuals. Els millors van ser Serratacó amb 17 punts i Cabrera amb 14. Els jugadors unionistes van protestar moltes decisions, entre elles les dues exclusions per cinc personals de Ventura i Ariño. Malgrat tot, l'equip segueix a mitja taula en zona tranquil·la amb 5 victòries i 4 derrotes.

El matx va ser equilibrat durant el primer període, amb dos equips repartint encerts i errors i un mínim avantatge pels unionistes de 18-19. L'alegria duraria poc ja que en el segon quart, el Mollet (molt encertat en el triple) va obrir un petit forat de sis punts al descans.

A la represa el Feimat va respondre de la mateixa manera, amb una defensa molt forta i encerts en atac que permetien tornar a ajustar el matx: 12-17 i partit obert fins el final. En el darrer període, els mataronins no van estar al nivell entre el desencert i algunes decisions arbitrals molt discutides que van descentrar a l'equip. Finalment, els unionistes van perdre el parcial (21-15) i van claudicar 78-71.