Una imatge d'arxiu. Foto: UEM

Derrota clara del Mataró Feimat a Cerdanyola

Els mataronins encaixen la tercera derrota consecutiva del curs.

El Mataró Feimat va encaixar la tercera derrota consecutiva de la temporada, aquest cop davant el Cerdanyola per 62-47. Els mataronins, que havien començat de manera perfecta (quatre victòries seguides), ara sumen tres setmanes d'ensopegades que han rebaixat la seva posició a la Lliga EBA. Diumenge els unionistes no van estar gens encertats de cara a cistella.

El partit va ser dur, i ja es va veure en el primer quart que no s'aniria a un marcador massa alt. Els del vallès van dominar el primer període i van emportar-se'l per 13-10. En el segon quart la cosa va canviar, i els dos conjunts van trobar més forats en la defensa de l'altra. Serratacó va estar especialment bé en aquest tram davant un rival que no donava marge en el rebot: Javier Anton manava sota cistella (16 rebots defensius, 18 en total) i això va pesar davant un Mataró que va acabar amb nou rebots menys. Al descans, el Cerdanyola guanyava de quatre.

A la represa el Mataró va intentar remuntar la diferència sense sort, amb dos equips equilibrats en les facetes però amb un Cerdanyola que feia molt de mal des del perímetre (35% d'encert amb 7 triples aconseguits). Això va pesar en el darrer quart, on es van disparar davant un Feimat inoperant en atac -només sis punts- que va acabar claudicant per 62-47.