Un partit d'aquesta temporada.

Derrota ajustada del Mataró Feimat

Els mataronins ensopeguen 62-57.

El Mataró Feimat va ensopegar amb un equip que tenia just per sota i que ara l'enxampa a la classificació. Els de Charly Giralt van competir en un partit molt igualat, però que finamlent va caure de part dels aragonesos. Això deixa els unionistes en novena posició amb nou victòries i 12 derrotes, el que significa estar dues per sobre de la zona de promoció de descens.

Els mataronins van anar a remolc des del primer quart, on els aragonesos van defensar millor i van impedir la fàcil anotació dels rivals. Els de la capital del Maresme marxaven 19-12 per sota al primer quart. Al següent, l'equip va equilibrar les forces i va ajustar el matx, però al descans perdien de vuit punts.

A la represa, la mateixa dinàmica. Dos equips amb registres molt similars en tirs de camp, però amb un Olívar que tirava moltes més vegades (fins a cinc pèrdues més que el seu contrincant va patir el Feimat) i per tant, mantenia l'avantatge de vuit punts de cara al darrer període. En aquest, el Feimat va intentar-ho (Solé i Ike amb 13 punts cadascú van ser els més encertats) però es va quedar a les portes: 62-57.