El vencedor absolut de la prova. Foto: @mitjamarato

Gairebé 1.400 atletes acaben la Mitja Marató

Mourad El Bannouri va ser el vencedor amb 1:06:28.

Gairebé 1.400 atletes van acabar la Mitja Marató Ciutat de Mataró celebrada diumenge passat pels carrers i entorns de la capital del Maresme. La prova, que va tenir a 1383 finalitzadors del traçat de 21 kilòmetres, va comptar amb Mourad El Bannouri com a vencedor amb 1:06:28. El va seguir Abderrahim El Jaafari, també del club La Sansi i amb un temps de 1:06:52 i molt més allunyat el tercer lloc va ser per Sergio Enriquez Castells (Cornellà) amb 1:12:22.

A nivell mataroní destacar que Enrique Luque, de Rios Running Mataró, va ser cinquè (1:14:59) i  dins del Top 10 encara va haver-hi lloc per dos atletes del CN Mataró. David Rovira, setè amb 1:16:55 i Pablo López amb 1:17:09, desè. El primer classificat del Maimakansu va ser Lluís Montasell, quinzè amb 1:18:34. Es poden consultar tots els resultats en aquest link.

La vencedora en categoria femenina va ser Meritxell Soler, que va entrar en el lloc 22 de la general i va fer un temps de 1:19:48 que li va permetre ser la primera noia en superar la línia de meta.