CA Laietània i GA Lluïsos es perfilen de cara a la Final de la Lliga Catalana de Clubs. Els primers apunten a la Final A entre els capdavanters a nivell català, mentre que els segons aniran cap al grup C on es troben en les darreres edicions. La primera cita es va disputar a Vic i va deixar el Laietània amb 22.812 punts, mentre que els Lluïsos van acabar quarts amb 16.492 punts. Els dos conjunts mataronins competeixen amb el GEIEG (segon), el CA Vic (tercer) i l'Andorra, cuer en la cinquena posició. La segona jornada on se sumaran la resta de punts per conformar la classificació final serà precisament aquest proper 23 d'abril a l'estadi d'atletisme de Mataró.

Pel que fa al Laietània, els atletes més destacats van ser aquests. Oriol Ciurans va ser segon en els 800 llisos, Jordi Vallès va ser tercer en salt d'alçada, Marc Garcia va ser primer en longitud i Marc Merelo segon; Sebastià Berengui va ser tercer en javelina, Ivan Tirado segon en pes, l'equip del 4x400 va ser tercer, Chuso Garcia Bragado va ser primer en 5.000 marxa i Andrés Villarrasa segon; Martina Ballesteros va ser primera en 200 llisos, Mari Carmen Gonzàlez va ser segona en 800, Hanna Ruiz va ser primera en 5.000 llisos, Andrea Martínez va ser tercera en 400 tanques, Helena Torres i Aina Rabadan van ser primera i segona en perxa, Rosa Buscà va ser tercera en triple salt, l'equip femení de 4x400 va ser primer i Maria Àngeles Noell va ser tercera en 5.000 marxa.

D'altra banda, els resultats més destacats dels Lluïsos van ser aquests: Ebrima Makalo va ser tercer en 200 llisos, David Campo va ser primer en 5.000 llisos i Albert López, tercer; Sergi Adalid va ser tercer en 400 tanques, Pau Rey va ser primer en salt d'alçada; l'equip de 4x400 va ser segon, Laura Pelegrí va ser segona en 5.000 i l'equip femení del 4x400 va ser tercer.

Consulta aquí tots els resultats.