El proper dijous 12 de gener arrenca l’onzena edició del Músiques Tranquil·les al Casal l’Aliança –que serà seu de tots els concerts del cicle– amb l’actuació del Pedro Javier González Trio.

Pedro Javier González, amb la seva formació més veterana, presenta una col·lecció de composicions pròpies en un discurs mediterrani i elegant de fusió entre el flamenc, clàssic, jazz i música popular.

Dijous 12, a les 21h al Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25). Preu: 9 €

El trio de Pedro Javier González és una formació amb més de 20 anys d’existència. La seva proposta instrumental neix de la guitarra fusionada amb instruments i conceptes heretats del jazz. Han actuat a teatres i festivals d’Europa i han sigut la banda telonera de John McLaughlin o BB King.

Comunitat Músiques Tranquil·les
Després d’onze edicions, el cicle impulsat per Casa de la Música passarà a consistir en un concert mensual extenent-se fins al desembre (fins ara es feia de gener a març)  i tots els concerts tindran lloc al Casal. Es vol que els mataronins participin en el seu disseny. Els organitzadors esperen que cada actuació, més que un concert, sigui “una experiència que crearem entre tots”. Ho volen aconseguir fomentant que mataronins i maresmencs es registrin a la comunitat online i opinin sobre els diferents temes de debat oberts o crear-ne de nous. Un cop al mes es fan les votacions per a prendre les decisions.
 

Propers concerts

Après Minuit [blues rock]
2 de febrer, 21h al Casal l’Aliança. Preu: 9 €
36 foto 02 apresminuit
Darrer projecte com a quintet del guitarrista i compositor italo canadenc afincat a Barcelona Cece Giannotti. Après Minuit es preparen per oferir una nit plena de cançons amb sonoritats cinemàtiques, acústiques i minimalistes.

Judit Neddermann [folk jazz world]
2 de març, 21h al Casal l’Aliança. Preu: 10 €
Judit Nedderman
Neddermann presenta el seu nou disc “Un segon” en què fa un pas ferm en la seva proposta més íntima i personal. Deu cançons on s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.