El Casal Nova Aliança acull aquest diumenge, dia 21, l’espectacle ‘Diversitat, poemes, contes cançons i canses’, emmarcat dins del Maig Intercultural. Una cita que comptarà amb música, poesia i cançons recitades i interpretades en la seva llengua original, acompanyades de la seva traducció al català. Els intèrprets seran mataronins de procedències molt distintes, des de Xile al Marroc passant per Senegal, Rússia, Euskadi o Polònia.

Diumenge 21, a les 19h al Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25). Preu: grautït

L’esquema serà molt similar al de les dues anteriors edicions d’aquest muntatge, que es van poder veure a la Biblioteca Pompeu Fabra en el marc del cicle Capvespres als Jardinets. De nou està organitzat per la Coral Primavera per la Pau en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir una vetllada lúdica i diversa que mostri el ventall de llengües i cultures que conviuen avui a la capital del Maresme. 

Més Maig Interculutral
La programació del Maig Intercultural a Mataró inclou dues altres propostes aquest cap de setmana: per una banda, un cinerfòrum al Centre Cívic Rocafonda amb la projecció del film “El brazo de la serpiente” divendres 19 a les 19h; i una gimcana intercultural la tarda de dissabte (de 16.30 a 18.30h) al Pati del Cafè Nou, en la que els infants podran conèixer jocs de les diferents cultures que habiten a Mataró.