Aquest divendres s’enceta la Festa Major de Sant Zenon d’Arenys de Mar. Ho farà amb el pregó, que enguany va a càrrec del Club Vòlei Arenys amb motiu dels seu 25è aniversari. Haurà precedit el pregó la baixada de la banda de l’EMA acompanyats dels gegants d’Arenys. I un cop fet el brindis a la plaça de l’Ajuntament, se succeiran espectacles de teatre de carrer, màgia, la representació de ‘L’hostalera’ al Teatre Principal i música per partida doble: dues orquestres a la part nova coberta, i tres grups per a la primera nit de Barraques a la platja de la Picòrdia. Les Barraques comptaran amb bandes com Miquel del Roig o Itaca Band.

Dissabte serà el torn, entre d’altres, de la trobada de gegants, el Correbars, les completes i la traca de colors, sense oblidar la segona nit de Barraques i el ball de festa major. Diumenge, Sant Zenon, no faltarà la 10a Gimcana Familiar, tornejos de billar, pesca i escacs; la cercavila de gegants, espectacles al Mercat municipal o els tradicionals focs artificials.

I es posarà punt i final a la festa major el dilluns 10 de juliol, festiu a tota la vila, amb espectacles infantils a la part nova coberta de la Riera i el Correfoc per la Llengua.