Mataró va donar el tret de sortida oficial a la campanya de Nadal el dissabte 2 de desembre amb l’encesa de la il·luminació que estarà en funcionament fins a Reis.

Fins al 7 de gener s’organitzen a Mataró un gran ventall d’activitats per a tots els públics que s’han recollit en un programa gratuït, del qual se n’han editat 50.000 exemplars en paper, i també es podrà consultar en un minisite accessible a través del web www.mataro.cat. Al programa s’hi poden trobar les activitats organitzades per diferents entitats, associacions comercials i diferents serveis de l’Ajuntament com són Promoció de Ciutat, Cultura i Esports. Així doncs, hi ha des de les actuacions de dinamització de la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal, visites guiades, parc d’atraccions infantils, exposicions, teatre, cinema, etc., fins a la informació referent a l’arribada dels Missatgers Reials.

Pel que fa a aquests primers dies de la campanya nadalenca la Unió de Botiguers de Mataró ha programat un conjunt d’activitats com el Parc d’Atraccions Infantils, ubicat a La Rambla fins al 14 de gener. Els més grans també podran gaudir de les actuacions musicals els dissabtes 9, 16 i 23 de desembre, a carrers comercials de Mataró, amb el grup Rat Pack, tribut a Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr.

La Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal també ha programat diverses activitats com el concert de nadales del dissabte 9 a les 18h, i l’espectacle de circ “Fem-li un somriure a la Màgia del Nadal” a càrrec de Family Clown l’endemà a la mateixa hora.

Finalment, en el marc del Fira Màgic, a la seva carpa ubicada al Nou Parc Central, dissabte 9 i diumenge 10 a les 17.30h hi haurà actuacions d’animació musical.

Cites del cap de setmana

Dissabte 9

- De 17.30 a 20.30 h. Actuacions musicals amb Rat Pack. Diferents carrers comercials Tribut a Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr amb temes dels anys 50 i 60

- A les 17.30 h. Animació musical “Els Trolls”. Carpa Nadal. Nou Parc Central.

- A les 18 h. Concert de nadales. A la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal.

 Diumenge 10

- A les 12 h. Activitat familiar. “En Terri us felicita el Nadal”. A Ca l’Arenas taller de felicitacions de Nadal. Places limitades. Per a infants a partir de 5 anys.

- A les 17.30 h. Animació musical Star Wars.Carpa Nadal. Nou Parc Central.

- A les 18 h. Espectacle de circ. “Fem-li un somriure a la màgia del Nadal”. A la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal. Espectacle de circ a càrrec de Family Clown.