El clàssic ‘Cyrano’, adaptat i dirigit per Pau Miró i que compta amb Lluís Homar en el repertori d’intèrprets, es podrà veure el dissabte 2 de desembre (20.30 hores) a La Sala d’Argentona, en forma de preestrena. Es tracta d’una coproducció del festival Temporada Alta i de Lluís Homar, a qui acompanyen a l’escenari Joan Anguera, Àlex Batllori, Albert Prat i Aina Sánchez.

Es podrà veure aquest dissabte dia 2 a les 20.30h a La Sala (pl. Nova, s/n) d'Argentona

Des de diumenge passat i durant tota la setmana la companyia Bitò Produccions –que ja va instal·lar-se a Argentona fa tres anys per a preparar la preestrena de Terra Baixa– ha tornat a La Sala per posar a punt aquesta obra que s’estrenarà a Girona en el proper Festival Temporada Alta el 8 de desembre i posteriorment al Teatre Borràs de Barcelona a partir del 15 de desembre.

Lluís Homar torna a posar-se sota la batuta de Pau Miró. Ara, per interpretar el famós cavaller francès. Després de l’experiència de Terra Baixa en què Lluís Homar interpretava tot sol els personatges principals de l’obra de Guimerà ara, el tàndem Miró – Homar aborda el clàssic d’Edmond Rostand, Cyrano de Bergerac.