El Col·lectiu Senseportes organitza el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre la 6a edició del Festival Senseportes, un certamen que oferirà una quinzena d’espectacles al carrer que abracen diverses disciplines, des de l’humor, el circ, el teatre, la música, entre d’altres.

El gruix de l’oferta de propostes es concentrarà el dissabte i continuarà el diumenge 1 d’octubre. Tots els espectacles són d’accés lliure però en el format de taquilla inversa –es convidarà als assistents a fer una aportació econòmica en finalitzar l’espectacle. A més, els espectadors podran valorar  la qualitat de la representació mitjançant unes butlletes que es podran trobar a la sortida i entre tots els vots recollits es decidirà el premi del públic Pom d’Or. Entre totes les butlletes participants se sortejarà un abonament per a la temporada de tardor d’espectacles de La Sala d’Argentona.

Espectacle a La Sala
En el marc del festival, La Sala acollirà l’espectacle “Kumulunimbu” de la companyia Els Herrerita, en el que es combinen els titelles i el clown, ple de detalls, humor, crítica i sorpreses. Vegeu la resta de la programació a senseportes.com.